Update informatie UPL bietenherbicidenpakket

Update informatie UPL bietenherbicidenpakket

De start van het bieten groeiseizoen staat voor de deur. De eerste maanden van de bietenteelt is de onkruidbestrijding belangrijk om uiteindelijk in het najaar een goede opbrengst en rendement te behalen met de teelt van suikerbieten.

Het krachtige bietenherbicidenpakket van UPL is de basis voor een geslaagde onkruidbestrijding. De combinatie van de solo herbiciden CORZAL SE, BETTIX SC en OBLIX 500 SC/ETHOFOL 200 EC geeft u de mogelijkheid om op het juiste moment de benodigde hoeveelheid middel te gebruiken die nodig is om het onkruid na opkomst te bestrijden.

Nieuw leaflet en advies 2023

Afgelopen jaren hebben we gezien dat Melganzevoet zich snel ontwikkelt in het voorjaar waardoor een verhoogde dosering van CORZAL SE (fenmedifam) nodig is vroeg in het groeiseizoen. Nieuwe adviesdoseringen, juiste spuittechniek en onkruidspectrum zijn terug te vinden in deze leaflet.

Deze leaflet wordt volgende maand als bijsluiter bijgevoegd bij het vakblad Akkerwijzer. De leaflet is nu al digitaal te bekijken door hier te klikken.

Meer informatie over optimale bestrijding van onkruid in bieten?

Neem contact op met Technical Crop Manager Marcel van Doorne via 06-22853082, of m.vandoorne@upl-ltd.com